In opdracht van ProRail hebben wij in navolging van de renovatie van de 4 perrons ook de toegankelijkheid van één van de perrons mogen verbeteren op Station Blerick.

Voor rolstoelgebruikers was het niet mogelijk om perron 4 te bereiken. Om dit te kunnen realiseren is er een plan gemaakt om een hellingbaan toe te passen. Om ook aan de toekomstige wensen van de gemeente te kunnen voldoen is de trap verplaatst zodat de entree in de toekomst ook de functie van stationsplein kan vervullen.

Veel werk is er verzet in allerlei verschillende disciplines, dit alles op het formaat van een ‘postzegel’.

Voor een indruk: #sonderingen #ontwerp #berekeningen #werkplannen #grond, riool, sloop, straatwerk #installatiewerk #CSM wand #betonwerk #straatmeubilair #hekwerken #verlichting #schilderwerk #beplanting

Gisteren hebben wij het project opgeleverd aan zeer tevreden medewerkers van ProRail. Ook dit keer weer zonder rest punten!

Wij zijn super trots op het eind resultaat maar vooral op de inzet en betrokkenheid van het team en alle andere betrokkenen!